Schrijfcafe de Trog


Schrijfcafe de Trog 2021

Wat is het schrijfcafe

De woorden schrijven en café geven wel de essentie weer deze activiteit van stichting De Buitenkans: schrijven op een gezellige ontmoetingsplaats in een ontspannen sfeer waar je helemaal jezelf kunt zijn.

In Theeschenkerij en galerie de Trog is er gelegenheid om naar eigen believen te schrijven op een manier die bij jouw stijl en persoonlijkheid past. Je creëert een eigen wereld: zomaar beginnen met wat krabbels en gedachten aan het papier toevertrouwen die vanzelf uitgroeien tot een verhaal. Schrijven biedt de gelegenheid jezelf verder te ontwikkelen, je verbeelding te laten spreken. Dit kan zelfs uitmonden in een ware ontdekkingstocht.

Je bent van harte welkom om mee te doen, en in het schrijfcafé je eigen ideeën, gevoelens of indrukken op papier te zetten. We willen met elkaar in een ontspannen sfeer de eigen stijl van schrijven aanmoedigen, begeleiden en ontwikkelen. Muziek, natuur, beelden, beweging, foto’s, figuren, berichten in de media en persoonlijke ervaringen kunnen naar wens ingezet worden als bron van inspiratie.

Je bent van harte welkom om mee te doen, de deur van het schrijfcafé staat voor iedereen open, vooraf opgeven is niet verplicht.

Graag tot ziens in het schrijfcafé!

Locatie:

Het schrijf café vindt plaats in Theeschenkerij en Galerie De Trog, Bullaan 2 Heiloo (achterzijde GGZ terrein tegenover de brandweer)

Data

Woensdagmiddagen van 13.30 – 15.30 op

8 en 22 september, 6 en 20 oktober, 3 en 17 november en 1 en 15 december 2021

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen met:
Piet Bartels 072-5339388
Anneke Overtoom 072-5333556

Stichting de Buitenkans (www.de-buitenkans.org)