Contact & Route

Het Landgoed Willibrordus is een vrij toegankelijk terrein centraal gelegen in Heiloo aan de Kennemerstraatweg, de doorgaande weg vanuit Alkmaar naar Limmen. Vanuit Castricum/Limmen gaat de weg over in N203 Rijksweg.

Landgoed Willibrordus
Kennemerstraatweg 464
1851 NG HEILOO

info@verhalenkamerwillibrordus.nl

Aanleveren Informatie
Heeft u nieuws voor de agenda? Klik dan hier

Landgoedbestuur Willibrordus.

Waar kan ik terecht met vragen of verzoeken voor de organisatie van een evenement?

U kunt uw vragen of aanvragen via een e-mail sturen naar Dorien Kotterman, d.kotterman@ggz-nhn.nl De vragen of aanvragen worden of direct beantwoord of eerst voorgelegd aan het Landgoed bestuur.

Volg op de Kennemerstraatweg de borden GGZ en fiets de hoofdingang tussen de gemetselde pilaren door het Landgoed op.

Lopend vanaf het station Heiloo naar Landgoed Willibrordus is ongeveer 10 minuten. Loop vanaf het perron rechtsaf de Stationsweg in. Bij de rotonde rechtdoor. Blijf de weg volgen tot het kruispunt met stoplichten (Kennemerstraatweg). Sla bij het kruispunt rechtsaf. Na ongeveer 200 meter links bevindt zich het Landgoed Willibrordus.

* Vanuit Den Helder
volg de N9, dat wordt de westelijke en zuidelijke rondweg van Alkmaar. Bij stoplicht rechts richting Heiloo nemen. Dit is de Kennemerstraatweg, deze alsmaar volgen tot aanduiding

GGZ NHN en dan naar links, onder de poort van het hoofdgebouw door en dan langs de koepel naar het parkeerterrein.

* Vanuit Alkmaar
de Kennemerstraatweg volgen, 200 meter na het kruispunt met stoplichten (Stationsweg) linksaf (borden GGZ) en ga onder de poort van het hoofdgebouw door. De koepel vind je aan je linkerhand. Rechtdoor en verder linksaf is ruime parkeergelegenheid.

*Vanuit Amsterdam
- op A9 doorrijden tot Alkmaar, op rotonde Kooimeerplein (bij stadion AZ) driekwart de afslag naar Bergen/Den Helder nemen en dan bij het eerste stoplicht naar links de afslag Heiloo nemen. Dat is de Kennemerstraatweg, zie verder onder ‘Vanuit Den Helder’.
of
- op de N203 richting Castricum volgen (dus niet de A9 op). De N203 volgen langs Castricum en door Limmen, dan bij aanduiding GGZ NHN naar rechts en onder de poort van het hoofdgebouw door. Zie verder onder ‘Vanuit Den Helder’.

*Vanuit Haarlem
volg de A9, dan bij Uitgeest een van de mogelijkheden volgen zoals aangegeven onder ‘Vanuit Amsterdam’.

*Vanuit Hoorn/Beemster etc
op de rondweg van Alkmaar richting Amsterdam/Haarlem volgen. Neem de afslag richting Den Helder/Bergen. Op het Kooimeerplein richting Den Helder/Bergen aanhouden en bij het eerste stoplicht links richting Heiloo: dat is de Kennemerstraatweg. Zie verder onder ‘Vanuit Den Helder’.

Parkeren op het parkeerterrein. Elders op het terrein is het niet toegestaan, tenzij er aanwijzingen zijn door begeleiders.