Expeditie Landgoed

Ontdek het Landgoed onder begeleiding van een expeditieleider: de geschiedenis en de huidige ontwikkelingen.
Een expeditie start bij De Trog of bij Verhalenkamer Willibrordus en voert je langs de monumentale gebouwen en plekken op het Landgoed. Met een van onze expeditieleiders wandel je ruim een uur over het Landgoed Willibrordus. Onze expeditieleiders zijn allen vrijwilliger en hebben zo allemaal hun eigen expertise. Kom je met een speciale insteek naar de expeditie, laat ons dat dan vooral van te voren weten.

De expeditie eindigt in de Theeschenkerij/Galerie de Trog voor een heerlijk kopje koffie of thee met vers gebakken taart.

Kosten voor deze expeditie is € 8 per persoon, inclusief de koffie/thee en gebak. Een expeditiegroep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers. De opbrengst gaat naar de Verhalenkamer Willibrordus.

Aanmelden voor expedities of informatie over (op maat gemaakte) arrangementen: bel 06 2279 5336 of mail naar info@verhalenkamerwillibrordus.nl.

Een expeditie kan gecombineerd worden met een bezoek aan het archeologie museum Baduhenna, het Toverlantaarn Museum, een rondleiding door de Verhalenkamer Willibrordus, de Cultuurkoepel (met de fraaie gebrandschilderde ramen) of de kaasmakerij Landgoed Willibrordus. Een arrangement is in overleg te bepalen.