Fotoproject en verhalenfestival 2020

Stichting de Buitenkans en GGZ Noord-Holland Noord / Triversum heeft voor het jaarlijkse fotoproject en het verhalenfestival 2020 gekozen voor het thema: BEVRIJDING

‘Bevrijding’ telkens weer…..
We vieren dit jaar 75 jaar bevrijding. Leven in vrijheid is een voorrecht: al méér dan een
mensenleven lang is er tussen landen in onze omgeving geen oorlog meer.
Geldt dit voorrecht ook in kleiner verband? Wie droomt er nou niet van een leven in harmonie
en vrede? Tolerantie en verdraagzaamheid vormen de basis voor een vreedzame samenleving.
De beleving van vrijheid, zich vrij voelen, gaat gepaard met ups en downs: bevrijding gebeurt dagelijks, telkens weer … je bent er nooit helemaal klaar mee!

Wij nodigen u ook dit jaar weer van harte uit om deel te nemen aan het foto- en/of verhalenfestival onder de vlag van Stichting De Buitenkans.

U kunt maximaal vijf foto’s insturen, met bij elke foto een korte toelichting van maximaal 250 woorden. Een deskundige jury kiest de beste 15 inzendingen uit. De 15 foto’s van de winnaars worden afgedrukt op groot formaat banners en geëxposeerd op landgoed Willibrordus en bovendien worden alle ingezonden foto’s op een televisiescherm geprojecteerd in galerie de Buitenkans. Foto’s uiterlijk 19 april 2020 sturen naar buitenkansfotoproject@gmail.com.

Men kan een verhaal (van ongeveer 500 woorden) of een gedicht, fantasie of realiteit of een mengvorm van beide, insturen. En ook voor dit onderdeel selecteert een jury de
3 beste inzendingen. De winnaars ontvangen een VVV bon en het winnende verhaal wordt gepubliceerd in de Uitkijkpost. Verhalen uiterlijk 10 mei 2020 sturen naar buitenkansfotoproject@gmail.com.

Iedereen kan deelnemen.
Op verzoek is deskundig advies beschikbaar bij het fotograferen en/of het schrijven.
Meer informatie en de spelregels vindt u op http://www.de-buitenkans.org