Kwekerij de Buitenkans is onderdeel van GGZ-NHN en heeft grote ambities. Vele zakelijke- en particuliere klanten hebben reeds hun weg naar Landgoed Willibrordus weten te vinden. In onze kwekerij van 1600 m2 worden diverse planten op ambachtelijke wijze gekweekt vanuit zaad, stek en het scheuren van planten.Wat verkoopt en biedt Kwekerij de Buitenkans?

Perkplanten, vaste planten, heesters, kruiden, plantenbakken, seizoenstukken en openhaardhout vormen het basisassortiment van de kwekerij. Tuinmeubelen, houten speelgoed, vogelhuisjes en plantenbakken, die in het naastgelegen activiteitencentra worden gemaakt, zijn hier te koop.

Wij zijn dan ook zeer trots dat wij deelnemers met een psychiatrische achtergrond het agrarische vak mogen leren. Onze deelnemers krijgen van zeer ervaren vakmensen uit de agrarische industrie instructie en ondersteuning. Hun ervaringen zijn een eerste stap om weer toe te groeien naar een regulier arbeidsproces. Samen met onze deelnemers vormen wij een team, dat u altijd gastvrij zal ontvangen.

Naar de site van Kwekerij 'De Buitenkans' Heiloo.


Activiteiten

  • Verkoop van planten
  • Openhaard hout
  • Verkoop Recycled Design by Mindsz

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 10.30 - 16.30 uur
Zaterdag
10.00 - 16.30 uur
(maart t/m juni en nov/dec)

Tussen 12.30 en 13.00 uur zijn wij gesloten, dan hebben wij lunchpauze.

Contact

Kwekerij Heiloo
De Bullaan 2
1851 VW Heiloo

t 072 535 2225