Cultuurkoepel Heiloo

De voormalige kapel is in 1940 samen met het hoofdgebouw het laatst opgeleverde gebouw op het Landgoed. De kapel is ontworpen door de Haagse architecten H.J.W. Thunissen en J.H. Hendricks. De kapel heeft als beschermheilige Onze-Lieve-Vrouwe van Lourdes, waaraan de congregatie, die St. Willibrord stichtte, eveneens was toegewijd. In 2014 is de kapel omgebouwd tot Cultuurkoepel.

In de regio Noord-Kennemerland onderscheidt dit markante gebouw zich door haar formaat, vorm, sfeer en ontvangstmogelijkheden. In de Cultuurkoepel vinden veel culturele activiteiten, congressen, presentaties en bedrijfsevenementen plaats. Er zijn diverse vergaderruimtes beschikbaar, zoals:

  • De Kleine Kapel, geschikt voor vergaderingen, workshops, presentaties, verhalen, kleine concerten, diners, lunches en dergelijke voor maximaal 30 personen.
  • De Freudzaal, geschikt voor vergaderingen.
  • Rabo Refter, geschikt voor vele activiteiten voor maximaal 40 personen.

Meer informatie www.cultuurkoepelheiloo.nl.

Stichting Vrienden Cultuurkoepel Heiloo

De Stichting heeft als taak een bijdrage te leveren aan de instandhouding en het publiek toegankelijk houden van de Cultuurkoepel in Heiloo. Om dat te realiseren worden activiteiten ondernomen voor het werven van Vrienden en middelen. Daarnaast kan het bestuur fondsen werven of middelen aanwenden, die investeringen mogelijk maken voor bijvoorbeeld het geluid, licht, aankleding, etc. Door de bijdrage van de Vrienden kunnen vele mensen blijven genieten van een bijzonder monument op een schitterende locatie!

Meer informatie https://www.cultuurkoepelheiloo.nl/pages/cultuurko...

Activiteiten

Culturele activiteiten, congressen, presentaties en bedrijfsevenementen.

Openingstijden

Contact

info@cultuurkoepelheiloo.nl

Jan Bellekom, t 06 5340 4843
(algemene zaken en programmering)
Leo Gouwerok, t 06 4095 7840
(algemene zaken en programmering)